Recension av Cybex Eezy S Twist+ 2

Recensionen innehåller reklam samt annonslänkar

En liten vändbar resevagn med större hjul – den ultimata kombon för smidighet och framkomlighet. När jag rullade Cybex Eezy S Twist så gillade jag den verkligen.
Eezy S Twist+ 2 med sina större hjul tar vagnen till nya nivåer. I stort är det samma vagn, sittdel, sufflett samt chassi är vad jag kan se identiska (om dem kan ni läsa i min utförliga recensioner här) – det som är skillnaden är hjulen (måtten) och därmed körkänslan!

Hur stor skillnad gör de större hjulen för just körkänslan? Jag skulle säga att körkänslan är densamma som med lillebror Eezy S Twist, den rullar och svänger precis lika lätt. Men med fördelen av förbättrad framkomlighet. Med låsta framhjul kan Eezy S Twist+ 2 ta sig fram hjälpligt på de flesta underlag. När vi var och campade i somras fick den leva upp till bevis flertalet gånger, på kullersten, skogsstigar och till och med på stranden. Det är ingen terrängvagn men de större hjulen medger framkomlighet utöver plant underlag vilket är fantastiskt då framkomlighet är något man annars brukar få bortprioritera till fördel för att få en vagn som är liten hopfälld.

Cybex Eezy S Twist + 2 (där plus står för de större hjulen) hittar ni här. Använd gärna mina länkar om ni ska shoppa så stöttar ni samtidigt mig 😊
Hos BabyV
Hos Jollyroom
Hos Bonti

Mått

Maxvikt: 22 kg framåtvänd / 15 kg vänd mot föräldern
Bredd vagn: 45 cm
Bredd sits: 27 cm
Djup sits: 25 cm
Längd ryggstöd: 56 cm
Bredd ryggstöd 30 cm
Benstöd 20 cm
Till fast fotstöd 25 cm
Handtag 102 cm
Till sufflett 58 cm
Hopfälld 34 x 68 x 45

Lämna ett svar

%d