Recension av North 13.5 Porter Skrinda

Impact-Site-Verification: 52380578-e1f2-42ae-8fa9-5e8c75e5a977

Inlägget innehåller reklamlänk
Skrindan Porter från North 13.5 är en perfekt utflyktskompis för familjen som kanske inte alltid känner behovet att ha med sig en barnvagn men fortfarande har med sig halva hemmet när det är dags för utflykt. Med sin höga maxvikt och rymliga lastutrymme gör Porter att kylväskan, matsäcken, regnkläderna och allt annat för en dag på språng kan följa med utan några som helst problem. Fördelen med skrindan är dessutom att man alltid har en rullande viloplats med sig till barnen oavsett storlek på dem.Funktioner och annat
Porter har två olika handtag. Ett knäledshandtag man kan köra skrindan framför sig med, samt ett draghandtag man kan dra skrindan efter sig med. På sidan av vagnen (mot knäledshandtaget) finns en extra uppfällbar förvaringsplats, perfekt för exempelvis en skötväska eller en kylväska. På andra kortsidan, innanför draghandtaget finns tre små fack för förvaring av småsaker. I det stora lastutrymmet finns en liten nätficka på insidan av ena kortsidan.
Till Porter får man ett avtagbart tak. Kan kännas överflödigt om man bara transporterar saker, men guld värt med solskydd om ett barn vill åka med. Vill man ha taket på fäller man enkelt upp fyra piggar som man sedan spänner upp taket på. När taket inte används tar det liten plats.

Går det att transportera barn i skrindan?
Skrindan är ej gjort för att transportera barn, det finns därför inga bekvämligheter som vadderade sitsar eller selar. Men det går absolut att transportera barn i den om orken tryter! Mina barn på 7, 5,5 och 2,5 hoppar gladeligen i och åker en sväng utan den minsta antydan till att det skulle vara obekvämt eller annat – snarare tvärt om.
Har man som avsikt att transportera just barn kan man alltid klippa till ett liggunderlag att ha i botten och sätta i en universell sele om behovet finns. I botten på skrindans lastutrymme finns tre uppsättningar ”d ringar” där möjlighet till fastsättning av sele, eller lastsäkring av packning finns.
Porter har rejäla gummidäck och både framhjul samt bakhjul har bromssystem.

Hopfällning
För att fälla Porter drar man helt enkelt i stroppen som finns i mitten av lastutrymmet. Så fäller skrindan ihop sig själv och ett rött transportlås går in. Skrindan kan förvaras stående och blir väldigt platt och kompakt!


Körkänsla
Porter är helt okej att köra. Körkänslan går inte att jämföra med många barnvagnar men jag skulle ändå säga att den är hyfsat lättkörd. Jag skulle dock önska att handtaget man kör vagnen med skulle komma längre ut från skrindan. Jag är 170 cm och känner att jag till del måste anpassa min gångstil för att inte sparka i när jag kör den framför mig.
En väldigt positiv sak med att det finns två handtag är att man kan välja vilket man vill använda beroende på var man ska fram. På vår uppfart med mjukt grus väljer jag att dra skrindan efter mig och det är inga som helst problem. Vill man istället svänga runt i ett lite trängre utrymme är det perfekt att köra vagnen framför sig. Skulle man behöva ta sig fram i riktigt tuff terräng, på stranden eller liknande, och är två vuxna kan man alltid använda båda handtagen samtidigt för att ta sig fram.
Porter har ingen fjädring att prata om, men med det sagt måste man komma ihåg att den inte är gjord för att transportera barn i (och mina barn verkar inte bry sig ett dugg att det skakar trots att vi gått på diverse rejält mjuka grusvägar).

Min upplevelse
Jag tycker att Porter är riktigt jäkla bra för sitt pris. Hög maxvikt, enkla men bra funktioner och ett rymligt lastutrymme gör att jag verkligen tror att den skulle ha en plats i de flesta småbarnfamiljers liv. En skrinda är verkligen guld värd när man är iväg med småbarn med tanke på att man oftast har ett behov av att ta med sig precis allt man kan tänkas behöva vid varje given situation.

Sugen på att klicka hem Porter och samtidigt stötta mig? Använda gärna min länk genom att klicka HÄR!

Vad tycker andra om skrindan Porter?

Sandra E skriver: Vi använder vår skrinda ofta. Ronja 3,5 år åker ofta i skrindan tillsammans med de saker som transporteras. I sommar har det följt med till stranden. Helt perfekt att slippa bära alla saker från bilen och samtidigt hålla koll på badsugen dotter. 

Sandra W skriver: Både föräldrar och barn är supernöjda. Han tycker att det är den roligaste vagnen att åka. Jag har köpt till ett universalsele som passar bra från Tullsa och sydde ihop två fyrkantiga stolsdynor som dyna med ryggstöd. Sen finns det ju inga regnskydd så jag köpte ett billigt hundbursöverdrag som nästan passar perfekt om man någon gång är ute fullpackade i regnet. 🙃 Min sambo tyckte dock att jag gick aningen för långt 😆
Kan tillägga att den vart med oss till Tomteland där det är både asfalt, grusväg och stigar i skogen som är lite knöliga. Men den tar sig fram fint, ungefär som vilken vagn som helst. Toppen att man dessutom såna gånger kan hjälpas åt smidigare eftersom det finns mer än ett handtag.

Lämna ett svar

%d