Organizers – en jämförelse

En organizer är en liten väska som hängs på barnvagnens handtag.
De ser olika ut beroende på märke men tanken är densamma: att man ska kunna få plats med några nödvändigheter och ha dem nära till hands. Man kan se den lite som en mini skötväska.
Jag brukar klämma ner ett paket våtservetter, någon blöja, engångsskötunderlägg, en regnponcho till mig, en klämmis och någon leksak. Det är också en perfekt plats att förvara mobilen på för att slippa fiska upp och ner den ur fickan hela tiden!

Här följer några exempel på organizers från olika märken!

Längst upp från vänster: Kronan handtagsväska, Diono Buggy buddy, Bugaboo organizer, Tinkafu Tinkabag, Skip Hop Grab and Go Heather Grey, Skip Hop Grab and Go Chelsea

Skip Hop Grab and Go Chelsea

Skip Hop Grab and Go Chelsea är en organizer med snygga detaljer i guld som fästes med kardborreband på vagnen.
På framsidan finns en mindre handledsväska som sitter fast med blixtlås och kan tas av och tas med om man lämnar vagnen. Perfekt för värdesaker som mobil och nycklar! Huvudfacket har tre mindre fack inuti, sidofacken är isolerade och perfekta för muggen och över mittenfacken finns ett lock som fästes med karborre.

Grab and Go är snygg, smidig och rymmer precis lagom mycket!

Storlek: 40 × 15 x 8 cm

Skip Hop Grad and Go Heather Grey

Skip Hop Grab and Go Heather Grey är lik Chelsea.
Skillnaden att denna modell ej har locket över mittendelen på huvudfacket.
Den grå färgen är en underbart snygg melerad färg och tyget är mjukt och påminner om softshelll.

Bugaboo organizer

Bugaboos organizer finns i två färger, grå eller blåmelerad. Den är oerhört rymlig/stor och har flera fack. Den fästes smidigt med karborre på handtaget och det finns även ett lite längre bärhandtag så att den kan användas som väska.
Insidan är i en snygg petrolblå färg.
Denna organizer är större än en vanlig organizer och många använder den som skötväska. Har man bara ett blöjbarn så påstår jag att den räcker gott och väl!

Storlek: 35 x 11 x 28.5 cm

Tinkafu Tinkabag

Tinkafu Tinkabag fästes på vagnen med Tinkafu krokar. Den är snygg, stor och rymlig. I huvudfacket finns fyra mindre fack och på baksidan ett litet fack med blixtlås, perfekt för värdesaker.
Tinkafu Tinkabag kommer i mängder av olika färger och går enkelt att matcha vagn eller humör!

Storlek: 14 x 18 x 45 cm

Kronan handtagsväska

Kronans handtagsväska fästes med sina inbyggda fästen på vagnen med hjälp av tryckknappar. Väskan består av ett stort fack som öppnas och stängs med parallella blixtlås. I huvudfacket finns ett mindre fack med blixtlås samt ett muggfack.

Storlek: 35 x 15 x 11 cm

Diono Buggy Buddy

Diono Buggy Buddy är en mindre organizer som passar perfekt till resevagnen. Den är väldigt stabil och har ett mindre fack inuti huvudfacket som stängs med blixtlås, perfekt för värdesakerna. Den fästes på vagnen med hjälp av rejäla kardborreband. På sidorna i huvudfacket finns isolerade platser för muggar och flaskor. Metallramen gör att den håller formen även när den är tom.

Storlek: 31 x 12 x 10,5 cm

Filmklipp där du kan se mer av samtliga organizers i detta inlägg finns på min Instagram!

Lämna ett svar

%d