Säg hej till Bugaboo Fox 3!

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar

Ingen kan väl ha missa den hetaste nyheten på barnvagnsmarknaden? Bugaboo Fox 3!
Den nya, och uppdaterade, versionen av populära Fox som sedan 2018 har rullats världen över.

Bugaboo Fox 3 med vädringspaneler (breezy”)

Bugaboo Fox 2 är en stilren och ursnygg vagn som är otroligt lättkörd då den både är lätt att svänga och lätt att häva. Den har vändbar ergonomisk sittdel, svängbar bygel, punkteringsfria skumfyllda hjul, en riktigt jäkla bra och rymlig varukorg samt en rejäl och täckande sufflett. Just suffletten är en av de egenskaper jag personligen gillar bäst då den täcker barnet suveränt bra, oavsett om man rullar sittdel i sittläge eller liggläge, eller om man rullar med liggdel. En annan favoritegenskap som Bugaboo Fox 2 har är att den är enastående med ståbräda. Så att rulla två barn är lätt som en plätt!

Men vad är egentligen skillnaden på Fox 2 och Fox 3?

Bugaboo Fox 3 är en förbättrad version av Fox 2. I Fox 3 finns allt som var bra med Fox 2, samt nya egenskaper som:

  • Nytt liggdelstyg med breezy-paneler (vädring) i huvudändan
  • Ny madrass med 3D tyg i mesh som reglerar bebis kroppstemperatur
  • Bättre och mjukare tyger som ska vara mer tåliga mot vatten och mot att solblekas
  • Uppdaterad mjukare sele
  • Nya färger att välja på, både på sittdel och sufflett
  • Chassit i aluminiumfärg har utgått och bytts ut mot ett som är i färgen grafitgrå

Ska man rulla en sommarbebis så är liggdelen den absolut bästa uppdateringen då möjligheten att vädra är guld värd under varma dagar. Har man en bebis som gillar att ligga på mage kommer man även kunna nyttja den panoramavy som öppningen kan bjuda på.
Jag personligen uppskattar mest av allt uppdateringen av tygerna. Bugaboo har ibland haft problem med tyger som blivit solblekta. Att man nu tagit tag i detta problem och tagit fram tyger som ska vara mer tåliga mot just solblekning är fantastiskt! Det tillsammans med alla nya fina färger gör att jag får fjärilar i magen över tanken på att kanske rulla en Fox 3 i framtiden. Jag menar herregud – kolla bara på ”forest green” – hur fin!? Dessutom släpper Bugaboo även matchande åkpåsar i flera fina färger.

Fox 3 med grafitgrått chassi och sufflett i färgen “forrest green”
Måste även säga att jag gillar den nya färgen på chassit. Jag har aldrig varit en fan av Alu utan föredragit det svarta. Men grafitgrått tilltalar verkligen mig. Det känns spännande med något ”nytt” och i kombination med de nya tygerna tror jag att grafitgrått kommer att bli en hit.

Går ni i tankarna över att beställa en Fox, tveka inte på att slå till på en Fox 3! Uppdateringarna må vara få, men bara de bättre tygerna, är en tillräckligt bra förbättring i min bok för att Fox 3 ska vara det nya självklara valet när man väntar smått!
Vill ni vara en av de första med att rulla splitternya Bugaboo Fox 3 – se till att förbeställa den hos Bugaboo – det gör ni här!

Lämna ett svar

%d