Recension av Bagasi skötväska

Jag drömde i många år, längtade, suktade, önskade och hoppades att jag en dag skulle ha en skötväska från Bagasi i min ägo och nu är den dagen äntligen här.

Och väskan är exakt allt det jag trodde att den skulle vara och lite till. Den är till och med ännu snyggare i verkligheten än på bild! Den är dessutom perfekt i storlek och har många bra och praktiska fack. Men det bästa är nog ändå att den inte ser ut som en skötväska. Detta är en väska man kan ha som vanlig handväska långt efter att barnen blivit blöjfria.


Bagasi är ett svenskt märke som tillverkar väskor i finaste kvalité. Skötväskan finns i läder och i kanvas med läderdetaljer. Ni hittar de här!

Utöver skötväskor har de även weekendväskor som jag sneglat på (eftersom min man med säkerhet inte läser detta kan jag ju avslöja att just en weekendväska/weekendbag står högst på min lista över tänkta bröllopspresenter då vi i år firar läderbröllop)

En skötväska är egentligen som vilken väska som helst, skillnaden är att det ingår en skötbädd och oftast även upphängningskrokar i någon form så att den kan fästas på vagnen.

Det jag önskar i en skötväska det är att den är praktisk och har många fack. Jag upplever att det är så mycket lättare att ha lite ordning då bland, blöjor, haklappar, extra ombyte, mat och alla andra miljoner saker man behöver släpa med sig när man har småbarn.


Till skötväskan från Bagasi får man en mjuk och lyxig skötbädd, krokar att fästa den på vagnen med, en axelrem samt en dustbag. Jag fick även hem läderfett samt skötselinstruktioner.

I skötväskans stora huvudfack finns sex stycken mindre fickor med resår samt en ficka med dragkedja. På framsidan finns ett litet fack med dragkedja och bakom det ett större fack med dragkedja. Inuti det större facket finns plats för skötbädd samt tre mindre nätfickor. På båda sidorna finns flaskfickor och på baksidan finns ytterligare en större ficka som stängs med en kardborreflärp.

Skötväskan är väldigt rymlig och man får med sig precis allt man behöver. Tack vare alla fack kan man även organisera sina saker så att man lätt hittar det man söker.

Nu har jag bara ett blöjbarn, men jag anser att den gott och väl räcker till två.

Jag älskar min skötväska. Den är verkligen väldigt snygg men den är även väldigt praktisk. Jag får med mig precis allt jag behöver och jag känner mig verkligen fin när jag använder den. Den är mer än bara en skötväska, den är en accessoar. En lyxig handväska som jag kommer använda och glädjas av i många år framåt!

Tack Bagasi för att jag fått möjlighet att recensera er fantastiska skötväska. Jag rekommenderar den varmt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: